Appartementen en prijzen

Op dit moment verhuur ik twee appartementen.

Appartement Verde

Het onderste appartement `Verde` is geschikt voor 2 tot 3 personen. Je komt bij het appartement via een lange gang, waaraan zich ook de moderne badkamer bevindt. Het appartement bestaat verder uit een woon-eetkamer, aparte keukenruimte en een aparte slaapkamer met een tweepersoons bed en een eenpersoonsbed. Het appartement is eenvoudig, maar smaakvol ingericht met een aantal authentieke meubelstukken. De keuken is klein, maar functioneel.

Appartement Giallo

Het bovenste appartement is groter en is geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen. Dit appartement `Giallo` bereik je via de trap en heeft aan de voorkant een woonkamer met een éénpersoons loungebed en een aparte slaapkamer voorzien van een tweepersoons en een éénpersoonsbed. Aan de achterkant van het appartement tref je de nieuwe badkamer aan en een ruime eetkeuken die uitkijkt op het binnenplein “La Piazetta”.

Prijzen


Prijzen


Verde per nacht € 57,50 per week € 375min. 3 nachten
Giallo per nacht € 72,50
per week € 470min. 3 nachten

Deze prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van 2 personen.
Voor elke persoon extra wordt € 10,- per nacht in rekening gebracht.
Het is ook mogelijk om beide appartementen tegelijk te huren. In dat geval geldt er een korting van 10% op de totaalprijs.

Het is tevens mogelijk om één of beide appartementen voor langere periode te huren, bijvoorbeeld om in alle rust een boek te schrijven over het goede leven van Italië “La bella vita” of gewoon om op adem te komen en een tijdje helemaal weg te zijn uit het normale drukke leven en het authentieke Italiaanse leven zelf te (be)leven.

In de prijs zijn inbegrepen: bedlinnen, handdoeken, theedoeken en eindschoonmaak.
De appartementen zijn rookvrij.
Tegen betaling kunnen wij zorgen voor transfer van en naar luchthaven of trein station.
De appartementen worden in principe verhuurd van weekend tot weekend (zaterdag of zondag) maar in overleg zijn er ook andere afspraken te maken.

Voorwaarden

Aanbetaling van 25% bij boeking. Hierna is de reservering definitief. Het resterende bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aankomst voldaan te zijn.
Bij annulering geven wij geen restitutie van de aanbetaling.
Aankomsttijd tussen 16.00 en 19.00 uur.
Vertrektijd voor 10.00 uur.